Lăsați-ne o cerere
de masurare a ușii
și o îndeplinim

Operativ!

Trimite cererea


PREȚUL SERVICIILOR PENTRU INSTALAREA UȘILOR METALICE DE INTRARE

Numele serviciului

Adăuga. condiții

Cost (lei / buc)

Instalarea usilor
Instalare ușă din metal În golul pregătit 350
Instalarea ușii duble În golul pregătit 500
Demontarea ușilor
Demontarea ușilor vechi fără utilizare 100
Demontarea ușilor duble fără utilizare 100
- 0
Lucrări adăugătoare la golul ușilor
Pregătirea golului Dărîmarea tencuieli Se discută la fața locului
Tăierea unui pervaz în funcție de complexitate Se discută la fața locului
Extinderea golului din beton în funcție de complexitate Se discută la fața locului
Extinderea golului din cărămidă în funcție de complexitate Se discută la fața locului
Extinderea golului din monolit în funcție de complexitate Se discută la fața locului
Servicii aditionale

Etape de instalare a ușilor de intrare:

Negocierea prețurilor, ușile metalice de intrare cu instalare ieftină. Pentru a calcula costul, se ia în considerare tipul de pereți: cărămidă, beton celular, lemn. Fiecare material necesită o abordare individuală.

  • Pregătirea deschiderii la dimensiune: expansiune sau umplere cu blocuri de spumă. Apoi perimetrul este curățat. Vă recomandăm să decideți ce mărime de intrare aveți nevoie înainte de a cumpăra bunuri. Contactați managerul, consultați. Împreună cu vânzătorul, va fi mai ușor să alegeți o pânză care să fie potrivită pentru caracteristicile camerei;
  • Instalarea ieftină a unei uși metalice de intrare este selectată ținând cont de lățimea și greutatea frunzei ușii. Metoda de ancorare este utilizată în principal, dar alte opțiuni sunt luate în considerare în funcție de preferința clientului. Despachetarea produselor, asamblarea cutiei se efectuează într-o zonă protejată. Se folosesc echipamente importate, se utilizează componente puternice.
  • Reglabil în înălțime, unghi de înclinare pentru deschiderea și închiderea liberă a structurii. Inspecția buclelor (luffers), procesul nu ar trebui să fie însoțit de zgomot, scârțâit.
  • Verificarea performanței mecanismelor, predarea comenzii către cumpărător. Instalatorul arată lucrarea, dă cheile, furnizează documente însoțitoare. Acordați atenție geometriei: unghiuri drepte, funcționalitatea încuietorilor.

 

Încercăm să vă economisim timpul oferind un serviciu standard european: personal prietenos, executarea conștiincioasă a comenzii. Lucrăm în Moscova, regiunea Moscovei. Comanda se face: pe site, prin telefon sau în showroom cu mostre de expoziție

Excentric în ușa din față

Un excentric este un mecanism conceput pentru a regla etanșeitatea elementelor cadrului ușii la frunză. Depanarea fixării zăvorului în cutie se efectuează cu o diferență de la 0 la 4,5 mm. Excentricul este ținut în poziție de un șurub de blocare. Dacă s-a produs o deplasare, atunci trebuie să efectuați în mod independent reglarea acesteia. Această acțiune este un serviciu de ușă standard și nu se aplică în cazul garanției. Sistemul este utilizat în toate ușile din oțel pentru a evita mirosurile neplăcute și curenții de aer.         


Promoţii